miercuri, 4 mai 2011

6 mame creștine

6 famous christian moms

Mama lui au jucat întotdeauna un rol vital în viaţa noastră, şi Ziua Mamei este o mare şansă să amintesc şi mulţumiri pentru mame. De-a lungul secolelor, Mamele s-au dat de locuri de muncă de mare credinţă .

Mama lui Moise

Iochebed a fost sotia lui Amram şi mama lui Moise. Aflăm despre ea cel mai mult în Exodul 2. Faraon a poruncit la mijlocul soţiile de a ucide toate ebraică copii băiat. La mijlocul-sotii se temea de Dumnezeu mai mult şi Moise a fost născut oricum. Mamele şi taţii au temut de multe ori peste viitorul copiilor lor.
Imaginaţi-vă temerile Iochebed lui! Moise a fost născut într-o lume ostilă super. În cele din urmă ea sa aşezat băiatul ei copil într-un coş şi-l lăsa să plutească în jos pe râu. El a fost găsit de fiica lui Faraon şi cruţat. Cine ştie dacă Iochebed-l introduse pe râul strategic aproape de fiica lui Faraon sau nu.
Cu toate acestea, inima ei a trebuit să aibă rupt ca l-a plutit departe de ea. Fiica lui Faraon văzut un copil frumos şi aveau nevoie de cineva să-l asistentă. Iochebed a fost femeie angajat pentru a efectua această sarcină. Moise a fost învăţat despre Dumnezeu în acest timp. Indiferent cât de ostile mediului o femeie evlavioasă pot invata copiii ei despre Dumnezeu.
moses

Mama lui Samuel

Hannah a fost soţia lui Elcana, dar ea era stearpă, 1 Samuel 1. Ea sa rugat lui Dumnezeu pentru un copil.
"Doamne Savaot, dacă Te vei uita într-adevăr pe necazul de roaba ta şi aminte de mine, şi nu uita roaba ta, dar va da roabei Tale un copil de sex masculin, atunci îl voi da la Domnul în toate zilele vieţii sale , şi brici nu va veni peste capul lui "(1 Samuel 1:11).
Această femeie dedicat fiul ei la Domnul. Dupa ce a crescut ea-l înţărcaţi şi l-au dus la Eli. Nu există o vârstă definită, cu toate acestea ştim acest copil era foarte tânără. "Mai mult decât atât mama sa folosit pentru a face din el un halat puţin, şi o aduce la el în fiecare an, atunci când ea a venit cu soţul ei pentru a oferi jertfa anual" (1 Samuel 2:19).
hannah

Mama lui Isaac

Schimbarea numelui lui Sarah a fost mai mult decât un joc cu cuvintele. Sarah a însemnat mama unor neamuri. De fiecare dată când cineva numit Sarah sau oricand ea sa prezentat la cineva ea a fost de a face o declaraţie de credinţă, numindu-se mama a multor naţiuni, chiar înainte ca ea a avut un copil. Prin acest timp ea a fost deja 90 de ani.
18:10 GEN "Atunci Domnul a zis," mă voi întoarce cu siguranţă la tine despre acest timp anul viitor, şi nevastă-ta Sara va avea un fiu. "
Sarah a dat naştere în cele din urmă la Isaac.
sarah mother of isaac

Mama lui Iisus

Maria, mama lui Isus , deşi o fecioară şi a promis să se căsătorească la Iosif, a fost cu copilul. Ea nu a fost întrebat cum se simte despre această situaţie.
Dumnezeu a ales Maria şi ea a trebuit să accepte ceea ce sa întâmplat.
Aceasta a fost într-o perioadă în care femeile tinere necăsătorite gravide la acel moment au fost drogat.
Ea a fost de gând să aibă Salvatorul lumii . În timpul vieţii ei i-ar lua pentru a vedea-l crească (Luca 2:52), face minuni (Ioan 2:1-11), aduna mulţimi mari (Ioan 6), şi Cuvântul lui Dumnezeu .
jesus

Mama de Timothy

Lois a fost mama de Eunich, 2 Timotei 1:5. Deseori, citim despre nepotul ei, Timothy. Totuşi, mama lui Timotei a fost Eunich.
Ştim de asemenea că tatăl lui Timothy a fost unul dintre Neamuri, Faptele Apostolilor 16:1. Ştim, de asemenea Timotei invatat Sfintele Scripturi în timp ce cresc, "din pruncie cunosti Sfintele Scripturi" (2 Timotei 3:15 a). Lois şi Eunich lucrat ca o echipă în predarea Timotei.


Poate una dintre cele mai celebre Mamele
din istoria creştină ...

Este că de Monica de Hippo . Ea a fost Augustin de mama Hipopotamii, născut în anul 332 în ceea ce acum este zi moderne Algeria. Monica sa căsătorit cu o non-creştin om păgâne, care a fost foarte violent. Ea in mod constant sa rugat pentru el şi în cele din urmă a devenit un creştin.
Când ei , fiul cel mare Augustin din Hippo a plecat la studii în Cartagina, el a primit într-o viaţă de maniheism (o formă de budism). Mai târziu, ea a mers pentru a vedea un episcop sfant, care sa consolat cu celebrul cuvintele acum "copilul de acele lacrimi nu vor pieri".
Ea se ruga cu lacrimi grele de 7 ani drept până la Augustin în cele din urmă s-au convertit la creştinism. Nu numai că a devenit creştin, el a studiat pentru a deveni preot şi a scris multe cărţi celebre.

Eşti pregătit pentru mesajul de Ziua Mamei?

Ziua Mamei este de duminică opt/05/2011 acest an. Dacă nu vă asiguraţi că ceea ce mesaj să urmărească, şi aţi putea utiliza unele resurse suplimentare, luând în considerare acest articol aici, şi căutarea celor versete din Biblie , utilizând funcţia de căutare predică pe noastre Predica de date.
Aţi lovit în Preachit.org s '4000 + predica baza de date? Aţi luat în considerare, de asemenea, 700 (şi în creştere) PowerPoint template-uri?
700 Powerpoint Şabloane pentru Predici Disponibil ...
mother's day powerpoint templates
Ai 7 Zile completa să-l încercaţi lipsit de riscuri.
Dacă nu le place aceasta - Dezabonare!
become a member

Vrei să aud mai multe
Exemple incredibile de credinţă?

the witnesses
Luaţi în considerare ridicarea o copie a "Martorii" de la PastoralHelps . Această resursă înălţătoare incredibilă a 52 din inspira reală poveştile de viaţă şi de cele mai multe exemple de credinţă. Gem ambalate cu material ilustrativ mare.

Ce fel de poveşti credinţă am găsit?

  • ... un membru de top al oculte în Anglia în 1886 a devenit un creştin
  • ... un căpitan de o barca de tranzacţionare sclavi scrie imnul cele mai populare din istorie
  • ... o slujnică salon calatoreste in Anglia pentru a evangheliza în China
  • ... un alcoolic care vinde pantofii lui pentru o băutură incepe 67 misiuni de salvare
  • ... un om care oasele lui au fost arse pentru traducerea Bibliei în engleză
  • ... un om olog stuttering care vorbeşte stârnit 61000 şcolile de duminică
  • ... Pro Baseball Star care au părăsit Whitesox Chicago pentru o poziţie predica
  • ... o femeie oarba care a scris peste 9.000 de imnuri, unele astăzi încă în uz
  • ... un pilot femeie în anii '40, care a zburat traducători de Biblie în regiunile îndepărtate junglă
  • ... o regină în Germania, care au transformat castelul într-un spital pentru leproşi şi săraci
  • ... un băiat care devine un predicator şcoală duminică, la vârsta de 9 ani!
  • ... un misionar care salvează 1000 fete tinere în India şi le adoptă
  • ... medaliat cu aur olimpic 1924 care a refuzat pentru a rula pe o duminică
  • ... un predicator, arestat pentru folosirea unui difuzor de difuzare a serviciului
  • ... un tanar dintr-o familie bogată, care a scăzut la toate ministru în China

Ministerele PreachIt, 234 W. 166 S., Valparaiso, IN, 46385 Statele Unite ale Americii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu